PDF^ Dames, reines, abadesses. Divuit personalitats femenines a la Catalunya medieval Nova Edició- (Col·lecció Orígens)

Dames, reines, abadesses. Divuit personalitats femenines a la Catalunya medieval Nova Edició- (Col·lecció Orígens)

Dames, reines, abadesses Divuit personalitats femenines a

Dames, reines, abadesses. Divuit personalitats femenines a la Catalunya medieval. ... Divuit dones —dames, reines, abadesses— a qui tocà viure en un món hostil: Ermessenda de Carcassona, Almodis de la Marca, Mafalda de Pulla Calàbria, Dolça de Provença, Peronella d’Aragó, Sança de Castella, Aurembiaix d’Urgell, Constança de ...

Dames, reines, abadesses : divuit personalitats femenines

Stanford Libraries' official online search tool for books, media, journals, databases, government documents and more.

'Dames, reines, abadesses': catalanes medievals

D'altres han intentat buscar exemples de dones que van aconseguir escapar a l'hegemonia masculina i que van tenir un paper preponderant a la seva època. Aquest és el cas de Dames, reines, abadesses. Divuit personalitats femenines a la Catalunya medieval, un llibre d'Elisenda Albertí, publicat per Albertí Editors.

Dames, reines, abadesses 18 personalitats femenines a la

Barcelona sota les bombes" i autora de "Dames, reines, abadesses. 18 personalitats femenines a la Catalunya medieval";"Dones de Barcelona, històries i llegendes barcelonines des del segle IV fins al XIX", "Catalanes medievals, 24 històries femenines de l'Edat Mitjana", "Un passeig per la moda de Barcelona" i "300 ants de lluita 1714 2014."

El monestir de Santes Creus reivindica les dones de l'Edat

Per saber ne més sobre el món de les dones a l'Edat Mitjana, Elisenda Albertí va publicar el 2018 el volum Dames, reines, abadesses. Divuit personalitats femenines a la Catalunya medieval. Maria Carme Roca també s'endinsa en aquest període en el seu volum Abadesses i priores a la Catalunya Medieval, publicat el 2014.

Kindle Dames, reines, abadesses. Divuit personalitats femenines a la Catalunya medieval Nova Edició- (Col·lecció Orígens)

  • PDF; A Técnica do Livro Segundo São Jerônimo

  • PDF: Anchieta

  • PDF: As lutas, a glória e o martírio de Santos Dumont
  • 0 Response to "PDF^ Dames, reines, abadesses. Divuit personalitats femenines a la Catalunya medieval Nova Edició- (Col·lecció Orígens)"

    Post a Comment

    Iklan Atas Artikel

    Iklan Tengah Artikel 1

    Iklan Tengah Artikel 2

    Iklan Bawah Artikel